zurück
Traditionelle Küche

La Fleur au Fusil

The chef Marion Métenier offers you a cuisine that evolves according to her inspirations, the seasons and the fishing.

She works with her friends who are local producers and breeders.

The wine list is selected by a sommelier, who advocates wines from the Médoc but also from elsewhere, ecologically responsible, organic, dynamic organic and natural wines.

The place is atypical in the heart of the Bourg de Saint Vivien de Médoc with a pleasant and spacious terrace hidden at the back of the restaurant.

EnglischKreditkarten, Bank- und Postschecks, Bargeld, Ticket Restaurant
Ausstattung
  • Terrasse
Leistungen
  • Wifi
Informations complémentaires
  • Kulinarische Spezialitäten : Traditionelle Küche
Restaurants
En voir plus
Freigabe

Teilen Sie Ihren #edenaquitain Urlaub mit Ihrer Community!

Verfügbarkeit

Informationen nur zu Informationszwecken, mit dem Host-Anbieter zu überprüfen.

  • verfügbar
  • Zu überprüfen
  • Voll / Geschlossen
Anforderung von Informationen

Neugierig? Wenden Sie sich direkt an den Anbieter!

Matomo